20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvad er vigtigst - velfærd eller erhverv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvad er vigtigst - velfærd eller erhverv?
Valgdebat Vordingborg - 15. november 2017 kl. 14:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad er vigtigst - Velfærd eller et velfungerende erhvervsliv?

Faktisk er det et spørgsmål, som ikke giver mening for de hænger uløseligt sammen.

I valgdebatten har alle været gode til at love både det ene og det andet. Men få har givet et bud på, hvordan de vil skaffe pengene. En har foreslået skattestigning. Det løser ingenting. Dels er der udligningsordninger, der ødelægger indkomsten herfra, dels skal vi ikke gøre Vordingborg endnu dyrere at bo i, og dermed endnu mindre attraktivt at flytte til Vordingborg.

Vi har brug for nye skattebetalende borgere. Erhvervslivet er løsningen til at øge kommunens indtægter, ikke at ansætte flere i den offentlig sektor. Måske vi skal kigge på grundskylden. Den er i dag 32,32 promille og er over landsgennemsnittet. Sæt den ned til 20 promille.

Det må max vare 14 arbejdsdage at behandle en erhvervssag. Der skal nedsættes en erhvervsafdeling, som kun har én opgave - at forkæle erhvervslivet. Erhvervsudvalget budget skal forhøjes.

Men det allervigtigste er, at politikerne i det nye kommunale bystyre tør tænke langsigtet (8-12 år). De skal skabe en vision for, hvordan Vordingborg bliver en af de mest erhvervsvenlige kommuner. Det vil jeg arbejde for, hvis jeg bliver valgt, og dermed får vi råd til velfærd.

Jesper Adler
Konservativ byråds- og regionsrådskandidat

Ydunsvej 1, Vordingborg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk