20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Husk også at invitere Putin, Tage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Husk også at invitere Putin, Tage
Valgdebat Vordingborg - 15. november 2017 kl. 14:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tage Vestergaard (TV), tidligere salonkommunist, nu kandidat for Enhedslisten, er forarget over, at borgmesteren ønsker flere soldater på Vordingborg Kaserne.

Nu kommer der meget sludder de sidste dage før valget, men TV burde som forhenværende gymnasielærer kunne skelne mellem landspolitik og kommunalpolitik. Det er folketinget, der bestemmer sikkerheds- og forsvarspolitikken, og det er kommunens opgave at arbejde for tilflytning og arbejdspladser. Og her er det ikke bare værnepligtige, men også officerer, befalingsmænd og konstabler, der igen betyder skattekroner - og bedre skoler og mere velfærd.

Tilmed kaster TV sig over Anders J. Andersen (A-kandidat), der skulle være kommet med "en begejstret opfordring til at flytte landets flåde til Vordingborg". TV har med sin mangel på humoristisk sans overset, at Vordingborg Krigshavn var en joke. De danske stræders strategiske beliggenhed har ikke ændret sig, og nutidens orlogsskibe bombarderer ikke hinanden på 50 meters afstand, så erhvervshavnen skal ikke være flådens leje. Men den gamle historielærer tænker nok på, at det var her, ledingsflåden samledes for 900 år siden.

TV har et forslag til at fredeliggøre kommunen: Kommunalbestyrelsen skal samles hvert år og diskutere oprustning og "hvad der kan gøres for at søge fredens veje". Husk at invitere Putin og alle de andre slyngler!

Allan Huglstad
Kandidat Borgerlisten (L)

Risvænget 10 Vordingborg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk