15. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ordentlighed eller fake news

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ordentlighed eller fake news
Valgdebat Stevns - 09. november 2017 kl. 12:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sin iver efter at offentliggøre fraværsprocenter har Nyt Stevns nået et lavpunkt, som ligger under politisk værdighed. Men statistikkerne er fejlbehæftede, og trods henvendelse fra Venstre Stevns om at rette fejlene, så er arbejdet kun gjort halvt.

Inge Milbrat var medlem af Plan- og Teknikudvalget fra 1. januar 2016 til 13. oktober 2016, hvor Kommunalbestyrelsen godkendte at hun flyttede til Social- og Sundhedsudvalget.

I den periode blev der afholdt 13 møder, hvoraf Inge meldte afbud til de tre - det giver en fraværs procent på 23,02 procent. I Nyt Stevns' opgørelse startede Inge Milbrat på en fraværsprocent på otte - nu er den så rettet til 20 procent. Hvorfor ikke skrive det korrekte tal?

Personligt har jeg tidligere oplyst min fraværsprocent til 22 procent, men Nyt Stevns kommer frem til 24 procent. Derfor har jeg bedt om deres opgørelse over mit fravær, så jeg kan sammenligne med min opgørelse.

Jeg har rykket for tallene to gange, men intet hørt fra Nyt Stevns.

Jeg skal naturligvis ikke gøre mig til herre over, om det er regnefejl eller forsøg på vælgerbedrag. Men når det nu sker gentagne gange, bliver man en anelse mistænksom.

I øvrigt er det værd at huske på, at mange politikere også skal passe et job, der hvor de har deres hovedindkomst.

Bjarne Nielsen
Venstre Stevns

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk