4. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: - Stop mobning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: - Stop mobning
Valgdebat Sorø - 09. november 2017 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi kender alle eventyret om den grimme ælling, der lige fra starten bliver drillet og mobbet, af de andre ænder, fugle, dyr og mennesker. Den mister totalt sit selvværd og gemmer sig for at være i fred og slippe for flere ydmygelser.

Alt for mange børn i Sorø Kommunes folkeskoler føler sig tilsyneladende mobbet.

Det er ikke acceptabelt, at elever bliver mobbet i skolen, på sociale medier m.v. De sociale relationer er vigtige for alle mennesker, og i høj grad for børn og unge, der skal udvikle sig og finde deres egen identitet. Desuden kan der også være risiko for, at mobning påvirker disse børn og unges motivation, indlæringsevne og skolefærdigheder i det hele taget, hvilket senere kan få indflydelse på resten af deres arbejdsliv. Det vil være katastrofalt både for det enkelte barn - men også for samfundet som helhed.

Derfor er jeg glad for den netop vedtagne antimobbestrategi for Sorø Kommune, vel vidende at det er utopi at tro, at man kan komme det helt til livs. Alle børn har ret til en skolegang uden mobning! Så de, ligesom den grimme ælling kan ende som smukke svaner.

Marianne Vinding
Byrådskandidat
De Konservative

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk