3. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Solrød ER en succeshistorie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Solrød ER en succeshistorie
Valgdebat Solrød - 17. november 2017 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sociale, som trykte medier flyder over med kandidater, som mener den er helt gal i Solrød og de er personlig garant for, at det bliver bedre, hvis de bliver valgt ind. Det er vel ikke overraskende, men jeg er på ingen måde enig med dem.

Solrød har et konkurrencedygtigt skatteniveau, borgertilfredsheden er god, der er styr på økonomien, forældrenes tillid til folkeskolen er blandt landet allerhøjeste - ligesom elevernes afgangseksamen, vi har et rigt foreningsliv og borgerne strømmer til Solrød som aldrig før.

Alt dette er opnået med Venstre i spidsen for Solrød kommune - Et lederskab som er kendetegnet ved samarbejde og dialog, både med borgere, fagfolk og politiske kollegaer. Ikke et lederskab, hvor det gælder om at tryne hinanden, som man kan se i andre byråd.

Det er bestemt en linje vi har intentioner om at fortsætte - en linje, som har fokus på resultater i stedet for snak og som har fokus på lokale forhold i stedet for Christiansborgretorik. Kort sagt - en ansvarsfuld linje, som ikke gambler med Solrøds fremtid, men sikrer fortsat stabilitet og udvikling.

Det synes jeg er dit kryds værdigt - Og gerne personligt på mig.

Kim Sunesen (V)
Viceborgmester i Solrød Kommune

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk