3. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvor mange millioner af borgernes kroner kan en politiker bruge?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvor mange millioner af borgernes kroner kan en politiker bruge?
Valgdebat Solrød - 17. november 2017 kl. 09:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svaret er enkelt. Lige så mange der er til rådighed. Det lyder som en kliché, men 3 års erfaring i byrådet i Solrød for Grundejerne har lært mig den lektie. Nu er jeg flyttet og ikke længere i lokalpolitik - men jeg vil gerne give dig lidt nyttig viden med på vejen.

De fleste tænker på hvad de kan købe for dine penge. 8 ud af 10 sætter ikke en ære i at administrere så effektivt som muligt. At opkræve mindre til fælleskassen end året før, betragtes mere eller mindre som 'at hælde penge i kloakken'.

Når du hører en lokalpolitiker sige at 'vi har ikke noget imod lavere skatter, hvis der bliver råd til det', så kan du være sikker på at det bliver der ALDRIG. Det handler om at lefle for borgerne, i det store 'fællesskabs' interesse. Listen er nærmest uendelig - det er bare at tage et kig på alle valgløfterne.

Undskyldningernes holdeplads er lang: Efter finanskrisen var det nødvendigt at hæve skatterne pga. faldende indtægter. Nu hvor indtægterne stiger i Solrød, er det ifølge næsten alle partier nødvendigt at investere i udbygning af kommunale udbud. Alle veje fører desværre til flere og flere skattekroner.

Betro ikke en politiker mere end nødvendigt af dine midler! Stem på en af de få, der holder igen med at brænde for mange af dine penge af. Jeg anbefaler en af dem fra liste G.

Eilif Nørgaard
Stifter af Grundejerne

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk