20. juni 2021
Høstfesten i Viby. Foto: Britt Nielsen
Høstfesten i Viby. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Viby skal vækste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Viby skal vækste
Valgdebat Roskilde - 10. november 2017 kl. 09:12

Viby og omegn skal vækste. Det er byrådets klare målsætning. Ikke en ny beslutning, tværtimod. Helt tilbage i 2004 købte vi en del af Skousbo-grunden med boligudvikling for øje. Så kom kommunesammenlægningen, så kom finanskrisen og boligmarkedet lå stendødt. Roskilde Banks kollaps gjorde også rigtig meget ondt på mange roskildedensere.

arrow Læs også: Valgmøde blev kørt over af en omfartsvej

Nu er vi videre. 35 boliger er lige nu under opførelse på Skousbo-grunden, og markedet for at sælge parcelhusgrunde er til stede. Derfor opprioriterer vi planlægningen for byggemodningen til disse parcelhusgrunde. Der skal være boliger for alle og til alle. Det er Socialdemokratiets klare politiske mål.

I 2010 købte vi også Langdyssegården. At udvikle her er en naturlig forlængelse af Viby. Desværre var vi ikke helt enige om købet. Venstre f.eks. ville kun købe en del af gården, men sådan blev det ikke.

Om bymidten i Viby: Pharmacosmosgrunden er ligeledes opkøbt med boligudvikling for øje. Her skal vi også have det nye bibliotek, borgerservice, musikcenter og Lokalhistorisk Arkiv. Det finansieres delvis ved at sælge det nuværende bibliotek til ældreegnede boliger.

Jo, Viby vækster.

Poul Lindor Nielsen (S)

Tidligere borgmester

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk