20. juni 2021
Jens Børsting (S) taler ved vælgermøde i Æblehaven i Roskilde. Foto: Kristian Jørgensen
Jens Børsting (S) taler ved vælgermøde i Æblehaven i Roskilde. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi kan gøre det bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi kan gøre det bedre
Valgdebat Roskilde - 13. november 2017 kl. 19:02

I Roskilde kommune har vi en del medborgere, som har helt særlige udfordringer i dagligdagen som følge af psykisk sygdom, ensomhed eller andre forhold som gør, at de har svært ved at få en dagligdag til at hænge sammen. De er nok dem, der har det allersværest.

Vel vidende at Region Sjælland har hovedopgaven med at håndtere og behandle psykiske lidelser, må det ikke glemmes, at vi som kommune har en betydelig opgave med at understøtte de sindslidende og andre, som helt eller delvist har forladt det regionale system.

Vi må derfor som kommune i større grad end hidtil støtte familier og de enkelte borgere, som har det rigtig svært. Vi må arbejde på at skabe aktiviteter, som bringer dem ind i et fællesskab, således at ensomhed og misbrug afløses af bedre livskvalitet og måske genskabt arbejdsevne.

Der arbejdes på at få bygget såkaldte »skæve boliger« til hjemløse. Boliger der er målrettet netop deres behov ved at de er billige, bynære og ikke nødvendigvis indebærer tæt naboskab til andre, som måtte føle sig generet af disse beboere. Men med boligerne kan vi tilbyde de hjemløse et socialt fællesskab med andre med samme behov for en fast base.

De her nævnte medborgere er nok ikke dem, der er mest synlige i dagligdagens debatter eller i en valgkamp. Derfor er der brug for repræsentanter i byrådet, som vi påtage sig at tale deres sag.

Det gør jeg gerne, hvis jeg bliver valgt til byrådet den 21. november.

Jens Børsting
Kandidat til byrådet for Socialdemokratiet

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk