28. marts 2020
Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm talte ved integrationsdagen, som Integrationsrådet havde arrangeret. Foto: Anders Ole Olsen
Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm talte ved integrationsdagen, som Integrationsrådet havde arrangeret. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF's forbudsabstinenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF's forbudsabstinenser
Valgdebat Roskilde - 17. oktober 2017 kl. 09:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Google »Dansk Folkeparti vil forbyde« og der kommer 96100 hits. Men google: »Dansk Folkeparti vil tillade« og der kommer kun fem hits. Man kan roligt sige, at DF ikke har brugt oceaner af tid på at tillade en masse.

arrow Læs også: Radikal begrebsforvirring

Forbudstrangen lader til at være kommet til Roskilde.

På kort tid har DF foreslået to ting nedlagt. Først var det Roskildes klimafond - hvor der sidder en stribe eksperter og rådgiver kommunen - der skal nedlægges. I stedet skal lærerne undervise folkeskoleelever i klima. Altså endnu et politikerprojekt, der skal tvinges ned over Roskildes lærere. Mere bureaukrati. Man tager sig til hovedet.

Men forbudsmanien stoppede ikke her. Der gik ikke mange dage før DF fik forbudsabstinenser. Målet skulle være deres yndlings boksebold - indvandrerne og flygtningene. DF har foreslået at lukke integrationsrådet.

Det er eksperter, som sidder i integrationsrådet. Mennesker, som enten selv har prøvet integrationsprocessen på egen hånd eller arbejder med integrationsprojekter.

Læseren kan fornemme et mønter. DF virker ikke glade for eksperter. Jeg vil en anden vej. Politikerne skal lytte mere til ekspertise. Ikke kun i forvaltningen, men mest af alt den faglige ekspertise, der findes ude i landet. Hvis råd og vejledning kun hentes bag rådhusets tykke mure får vi et demokratisk problem - en kommunal osteklokke. Der skal vi ikke hen.

Jeppe Fransson
Byrådskandidat for Radikale

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk