15. december 2017
Foto: Dan quitzau
Foto: Dan quitzau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi vil bevare og udvikle på de lokale sundhedstilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi vil bevare og udvikle på de lokale sundhedstilbud
Opdateret 20. oktober 2017 kl. 12:43
Valgdebat Ringsted - 13. oktober 2017 kl. 09:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Ringsted: Vi skal bevare og udvikle de sundhedstilbud, vi har i Ringsted Kommune. Det omfatter, at vi skal bevare vores lægevagt, så vi kan få lægehjælp og rådgivning alle døgnets 24 timer, samt at det kommende sundhedshus i Ringsted Kommune skal overtage funktioner fra det nuværende Ringsted Sygehus, så vi også efter lukningen af sygehuset, kan behandles tæt på vores hjem.

Vores sundhedsvæsen er fundamentet i vores velfærdssamfund. En del af vores gode sundhedsvæsen er, at vi kan få behandling tæt på vores eget hjem, enten på lokale sundhedscentre eller hos egen læge.

I 2020 skal Køge Universitetssygehus overtage de nuværende funktioner på Ringsted Sygehus. Ringsted Sygehus kommer derved til at stå tomt, men står det til os, skal en del af sygehusets funktioner flyttes til sundhedshuset. Vi vil bruge sundhedshuset, til at behandle og undersøge ringstedbeboere som før hen havde været tilknyttet Ringsted Sygehus. Det vil gøre det både mere bekvemt og trygt for borgerne, når de ikke skal rejse langt for at blive behandlet.

Men ud over at udvikle nye lokale tilbud, skal vi også gøre hvad vi kan for at bevare de nuværende sundhedstilbud i vores kommune. Det gælder i høj grad lægevagten, som PLO (praktiserende læger red.) har truet med at lukke ned i Ringsted. Det er altafgørende, at vi altid kan blive tilset af en læge. Ligeså vel er det afgørende at det er i nærområdet, og ikke helt henne i nabokommunen.

Vi vil bevare de lokale sundhedstilbud i Ringsted Kommune, så vi fortsat føler os trygge når vi skal behandles eller ses af en læge. Det er et tab for os alle, hvis vi skal rejse land og rige rundt for at få behandling, som man ligeså vel kunne have fået i et lokalt sundhedshus eller hos en vagtlæge tæt på eget hjem. Vi skal bevare og udvikle vores lokale sundhedstilbud, frem for at afvikle dem!

Heino Knudsen,
Formandskandidat til Regionsrådsvalget i Region Sjælland og

Ole Hækkerup
Folketingskandidat i Ringstedkredsen

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk