22. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har svigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har svigtet
Debat Ringsted - 28. oktober 2017 kl. 11:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
RIngsted: Ringsted Kommune har landets 6. største skattetryk. Det er realiteten på trods af, at vi har haft en Venstre-borgmester i de seneste 12 år.

Venstre, der ellers betegner sig selv som "Danmarks liberale parti", har ikke prioriteret at sænke skatten til gavn for de borgere i kommunen, der hver dag vælger at stå op og arbejde for føden.

Selvfølgelig kan vi få et lavere skattetryk uden at skære i velfærden. Vi kan jo se, at borgernes penge bruges gentagne gange både via anlægsmidler og driftsmidler på projekter som ombygningen af Torvet til 44 millioner kroner, hvor af de 22 af dem kommer direkte fra kommunekassen. Det er i hvert fald ikke kernevelfærd!

Det er på tide, at vi i Ringsted Kommune begynder at føre politik, der tilgodeser virksomheder og erhvervsliv, og belønner de mennesker, der hver dag vælger at tage på job. Det er trods alt dem, der betaler gildet.

Det vil altid være borgerne selv, der ved, hvad der netop giver livskvalitet for dem. Derfor skal borgerne også have lov til at beholde flere af deres egne penge.

Vi i Konservativ Ungdom mener, vi trænger til nye visioner i Ringsted Byråd, og vi trænger til sund økonomisk politik.

Thomas Matic
Næstformand Ringsted Konservativ Ungdom

Køgevej 19
Ringsted