15. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tænk jer godt om inden I stemmer på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tænk jer godt om inden I stemmer på tirsdag
Debat Ringsted - 14. november 2017 kl. 15:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Ringsted: Jeg er medlem af Danske Handicaporganisationer og Gigtforeningen og har siddet i mange år i Handicaprådet og Frivilligrådet i Ringsted Kommune. Jeg har lært, at man ikke skal stemme på Jan Jakobsen fra Enhedslisten og Lisbeth Balling fra SF.

Jeg vil anbefale Finn Andersen fra Konservative 100 procent. Han er meget social, dygtig og imødekommende. Han tør godt gå imod de andre politikere. Det har vi set.

Jeg kan også anbefale Torben Lollike fra De Radikale 95 procent. Det kunne være interessant, hvis de fik mange stemmer.

De tre store partier, Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti skal man ikke stemme på. De er ikke deres opgave voksen. Man hører ofte, at de skal spørge deres bagland, inden de kan tage stilling.

Borgmester Henrik Hvidesten har været en dyr mand for kommunen sammen med de andre partier, så tænk jer godt om, inden I sætter kryds på stemmesedlen.

Roderi tager udsynet for Sct. Bendts Kirke. Jeg kan godt forstå, at det giver panderynker hos de erhvervsdrivende og butikker lukker. At kloakkerne på Torvet og i Nørregade trænger til sanering er én ting. Derfor behøver man ikke lukke ørerne for, at borgerne i Ringsted ikke ønsker, at man gemmer kirken væk med den nye bygning.

30 millioner er mange penge at bruge på det. Glem ikke, at I også har fjernet Gardistens Grav på Torvet. Sådan nogle gamle ting er værd at passe på. Torveprojektet og blæsten kan de ikke fjerne. Jeg har indtryk af, at borgerne siger nej tak. Derfor stem ikke på de tre partier. (forkortet af redaktionen)

Ib Georg Ibsen
Søgade 2A
Ringsted