22. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så åbner gaveboden i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så åbner gaveboden i Ringsted
Debat Ringsted - 14. september 2017 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Ringsted: Byrådet besluttede på sit møde i denne uge en ny økonomisk politik. Den indebærer blandt andet, at man fremover åbner op for at anvende næsten 150 millioner kroner fra kassen til gode formål.

At åbne en sådan gavebod få måneder før et valg tilfredsstillede rigtig mange af byrådets medlemmer og fik nogle til at indtage attituden som katten foran mælkeskålen.

Vi konservative mener, at pengene har det bedst i borgernes lommer og interessant nok stammer de 150 millioner kroner jo netop fra selvsamme lommer.

Der er rent faktisk tale om for meget opkrævet skat. Vi har i Ringsted det 6. højeste skattetryk i landet. En familie med en samlet skattepligtig indtægt på 650.000 kroner betaler 12.000 kroner mere i skat om året i Ringsted, end hvis de boede i en kommune med et gennemsnitligt skattetryk

Interessant nok har regeringen tilbudt de kommuner, der nedsætter skatten, at refundere indtægtstabet med henholdsvis 75, 50 og 25 procent de kommende tre år. De 150 millioner kroner rækker til, at vi fra 2018 og tre år frem ville kunne nedsætte skatten til landsgennemsnittet.

Det ville give ovennævnte familie 36.0000 kroner mere i lommen. Det ville også give politikkerne tid til at sænke udgiftsniveauet, så man efter 2020 kan bevare en skat på landsgennemsnittet.

Vi konservative går til valg på mere respekt for borgernes penge. Byrådets behandling tyder ikke på, at andre partier deler den opfattelse.

Lars Tegl Rasmussen
Formand for den konservative vælgerforening i Ringsted

Fluebæksvej 76 b
Ringsted