23. september 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så meget for demokratiet i Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så meget for demokratiet i Odsherred
Opdateret 11. oktober 2017 kl. 10:49
Valgdebat Odsherred - 10. oktober 2017 kl. 09:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Det er en skændsel, hvad der foregår på Rørvig Havn i øjeblikket. Et privat byggeri af et kajakhus, er under opførelse på et stykke jord, hvor der før lå et stort og fint grillhus.

Dette hus, nu uden grill-faciliteter, er flyttet til et meget lidt attraktivt sted på havnen, nemlig op ad den store parkeringsplads og den trafikerede adgangsvej til slæbestedet.

Trods talrige protester fra brugere af havnen og protest fra brugerrådet, som består af klubber og virksomheder på havnen, har klima- og miljøudvalget valgt at give vedkommende byggetilladelse. Til stor skade for de talrige brugere af grillhuset har man valgt at tilgodese et lille antal medlemmer af Rørvig Kajakklub.

Mange direkte usandheder fra kajakklubben og igangværende undersøgelse fra statsamtet har ikke stoppet byggetilladelsen. Der må være en del politikere som har røde ører. Flere af dem er slet ikke klar over, hvor meget udsigten bliver ødelagt for turister og brugere af havnen. Det er en skandale! Husk nu alle borgere at sætte jeres kryds ved ærlige og ikke mindst troværdige politikere især i klima- og miljøudvalget ved kommunalvalget i november.

Lone Bruun
N. Jensens Vænge 10
Rørvig