23. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med radikalt hjerte og hjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med radikalt hjerte og hjerne
Debat Odsherred - 17. november 2017 kl. 16:13

Valgdebat
For mange politiske beslutninger tages uden grundig dialog og forankring i rigtige menneskers virkelighed. Sådanne beslutninger er ofte mere til besvær end til gavn. I mange kommuner er de politiske og administrative styringsmekanismer efterhånden blevet en forhindring for de ansatte og for borgerne - når politisk styringsiver forhindrer den gode samtale og besværliggør udførelsen af et godt stykke arbejde.

For Radikale Venstre handler det kommende kommunalvalg i Odsherred derfor først og fremmest om ansvarlig indflydelse lokalt, skabt gennem decentralisering og faglig frihed. Vi foreslår en række konkrete nye kommunale formater for reel indflydelse til borgere, virksomheder og ansatte i kommunens organisationer for at undgå de for brutale og topstyrede politiske løsninger, der ikke virker. Vi vil skabe bedre dialog om konkrete udfordringer og dermed bedre politiske løsninger.

Det lyder umiddelbart enkelt, men det kræver mange stemmer. Derfor håber vi, du vil være med til at understøtte vores arbejde, ved at stemme på en af os fra Radikale Venstre, den 21. november 2017. Rigtig godt valg.

Thomas Nicolaisen
Marianne Fritzen

Christian Scheel Vandel
Kate Jensen

Søren Myrup
Allan Slimak Haslund

Jørgen Gylling
Poul Erik Pedersen

Anders Holst
byrådskandidater (R)

Annebergparken 10 B
Nykøbing

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?