13. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF har bekendt kulør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF har bekendt kulør
Valgdebat Odsherred - 05. oktober 2017 kl. 09:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
At DF i Odsherred fremstår som Socialdemokratiet 2 kan vel efterhånden ikke overraske mange. Jeg er i hvert fald ikke overrasket, og de skulle måske endda ligefrem overveje at stille op under samme partibogstav som søsterpartiet.

Det er dog med forbløffelse, at jeg kan konstatere, at DF åbenbart mener, at de deler værdifællesskab med Alternativet. Et parti, der stræber efter det multikulturelle samfund, og som fx mener, at offentligt støttede muslimske friskoler er helt fint. Er det et mål og værdier som DF i Odsherred deler?

De har i hvert fald valgt at gå i valgforbund sammen til det kommende kommunalvalg. Det er egentligt utroligt, at dette meget alternative samarbejde ikke har fyldt mere i pressen. For selvom DF's kandidater forsøger at skabe en fortælling om, at samarbejdet giver god mening, og der er forskel på landspolitik og lokalpolitik, så tror jeg, at der er rigtig mange DF-vælgere, der ikke kan se nogen som helst mening i, at en stemme på DF reelt kan medføre at Alternativet får plads i byrådet. Det er derfor helt tydeligt, at hvis du som vælger ønsker at stemme på et parti, som også lokalt ønsker at stille krav til migranter, indføre asylstop, sikre at den danske kultur har forrang og at muslimske friskoler ikke skal modtage offentlige penge, så er Nye Borgerlige svaret.

Jesper Høgedal
Spidskandidat (NB)

Lindegårdsbakken 11
Nykøbing