17. januar 2018
Klaus Eusebius Jakobsen.
Klaus Eusebius Jakobsen.
Foto: www.lplusv.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Svar til Thomas Palmskov: Et kasseeftersyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Svar til Thomas Palmskov: Et kasseeftersyn
Debat Næstved - 12. oktober 2017 kl. 12:49
Af Klaus Eusebius Jakobsen, kandidat til byrådet for Radikale Venstre, Gammel Skovridervej 4a, 4700 Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I T. Palmskovs læserbrev i Sjællandske hiver han en suppesten op af gryden: Skatteforhøjelsesforslaget. Et stort flertal i byrådet stemte imidlertid på et byrådsmøde for nylig skatteforhøjelsesforslaget ned. Godt, så må vi jo finde andre måder at få genskabt et sundt velfærdsniveau på. Det bliver ikke nemt, for det er altid sværere at bygge op end at rive ned. Og mon ikke målet i første omgang blot er at nå tidligere tiders velfærdsniveau. Så det er vist alle, der skal smøge ærmerne op og komme i arbejdstøjet.

arrow Læs også: Næstveds politiske landskab

T. Palmskov argumenterede tidligere for at bruge af kommunekassen for at øge kernevelfærden! Før byrådet begynder på det, ville det måske være ganske passende at få lavet et forståeligt og gennemskueligt »kasseeftersyn« af økonomien i alle kommunale og halvkommunale virksomheder (forsyninger og Næstved havn med flere ) - hvad har vi af penge, medarbejdere, bygninger, grunde, og så videre.

Jeg tror næppe, at jeg er den eneste, der har svært ved at gennemskue, hvor vi i virkeligheden er i Næstved Kommune. Ikke mindst når man budgetforliget fra V, Soc., Kon. og DF pludselig optræder en indkomstpost på 6 millioner kroner i 2018 beskrevet som overskud på vejafvandingsbidraget. Den indkomstmulighed har jeg faktisk aldrig set før. Er den pludselig opstået eller...? Ja, der er nok af interessante ting, som kan komme for dagen ved et »kasseeftersyn«. Sådant et foreslår RV bliver lavet januar 2018.

arrow Debat: Mere DF-indhold ønskes
10. oktober 2017 kl. 15:21 Opdateret: kl. 08:56