19. januar 2018
Tina Højlund Pedersen. Foto: Bjørn Armbjørn
Tina Højlund Pedersen. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Fælles løsning på tangproblem skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Fælles løsning på tangproblem skal findes
Debat Næstved - 12. oktober 2017 kl. 16:20
Af Tina Højlund Pedersen, nr. 7 på liste A, Ringstedgade 105, 4700 Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Problemet med den konstante ophobning af store mængder tang på Vesterhavestranden er ikke kun et problem for sommerhusejerne og dermed grundejerforeningerne på Vesterhave-siden. Det er et fælles problem for os alle i kommunen, og derfor skal vi også finde fælles løsninger, hvor alle parter er med til at bære de omkostninger, der vil være forbundet hermed - dvs. kommunen, havnen, grundejerne m.fl.

arrow Læs også: Debat: Formidling fordrer en modtager

Uanset hvad der er årsag til, at tangen i stadig stigende grad ophober sig især på Vesterhave men også på Enø, så må vi i fællesskab hurtigst muligt få igangsat planlægningen af løsningsforslag inklusive økonomien. Ingen i kommunen kan være tjent med de nuværende tilstande lige gyldigt, om man er fastboende, sommerhusejer eller bare besøger området af og til.

Karrebæksminde og Enø er en af kommunens største aktiver for såvel de lokale som de mange turister, og vi bør ikke tillade, at man bare lader stå til, mens tangbunkerne vokser sig større og større. Der skal findes løsninger til gavn for os alle - for hvis vi ikke gør noget, vil der alligevel blive mistet meget store værdier, og det kan ingen være tjent med.

arrow Debat: Ja, Helle, vi befinder os i to forskellige verdener
13. oktober 2017 kl. 09:20 Opdateret: kl. 09:20