22. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunalbestyrelsesmøde eller vælgermøde?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunalbestyrelsesmøde eller vælgermøde?
Valgdebat Lejre - 02. november 2017 kl. 12:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Lejre: Mandag aften var jeg til kommunalbestyrelsesmøde Lejre, eller var jeg til vælgermøde?

I sagerne om lokalplaner for Rynkebjerggår i Lejre, Ryttergården i Kirke Hyllinge og Hyllegården i Hvalsø, havde det helt klart karakter af vælgermøde. Der var mødt en del borgere op, som ikke er glade for, at de nævnte lokalplaner bliver vedtaget.

Jeg ved, at der også er en del borgere som er glade for, at der nu bliver bygget almene boliger og at det bliver i størrelser, som det er muligt for enlige, for ældre og for unge mennesker at betale, selvom man har lav løn eller er på en ydelse, der ikke giver råd til de store boliger.

Desuden ligger disse bebyggelser nær station eller busstation og indkøbsmuligheder. Man behøver ikke en bil for at komme på arbejde, købe ind eller på uddannelse.

Det er også værd at bemærke, at det er 150 almene boliger, fordelt i tre af de større byer, og at vi får tilskud fra staten til de 80 mindre boliger. Det tilskud får kommunerne, fordi vi mangler mindre boliger.

Tilskuddet beløber sig til en ramme på 5.682.633 kr. Det er da også en slags penge. Og så har vi et fælles ansvar for at der er boliger til alle.

Asta Rasmussen
Kandidat for Radikale Venstre i Lejre

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk