21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Om folkeskolerne - svar til Tina Wang Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Om folkeskolerne - svar til Tina Wang Nielsen
Valgdebat Køge - 14. november 2017 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svar til Tina Wang Nielsens debatindlæg i DAGBLADET og på sn.dk.

arrow Læs også: Debat om folkeskolerne: Svar til Tina

Jeg må konstatere, at du ikke har hørt efter, hvad der blev sagt af paneldeltagerne om folkeskolen sidste onsdag på Hastrupskolen.

Jeg fortalte i mit indlæg, at den førte skolepolitik havde slået fejl. 25% af de unge, der går ud af Køges folkeskoler, er ikke i stand til at komme i videregående uddannelse, om omkostninger per elev, hvor Køge er nummer 61 af landets 96 kommuner, og vedrørende efteruddannelse af lærere er Køge nummer 68 af 98 kommuner.

Jeg fortalte, at 200 lærere havde forladt Køges skoler på fem år, hvilket blev rettet af lærerforeningen til, at der var 200 lærere på kun tre år.

Vedligeholdelse af skolebygningerne er ikke i orden, så rammerne for undervisningen er ikke i orden, hverken for lærere eller elever.

Jeg sluttede mine indlæg med at fortælle, at Nær-demokratiet vil arbejde for flere uddannede lærere, mere økonomi til folkeskolen og et bedre arbejdsmiljø for lærere og elever, så sygefravær kan medbringes og stress minimeres.

Nær-demokratiet vil finde pengene til en bedre folkeskole ved blandt andet besparelser på forvaltningens ledelsegruppe, så der bliver færre direktører og besparelse på den politiske organisation og konsulentrådgivning, i alt cirka 20 millioner kroner per år. I tillæg til det, så forventer Nær-demokratiet i den kommende fire-års periode en væsentlig stigning i det økonomiske råderum på grund af Køge Kommunes vækst, så der er penge til at forbedre folkeskolen.

Bendt Lundsbjerg
Nær-demokratiet

arrow DEBAT Folkeskolens udfordringer er andet end nedslidte bygninger
08. november 2017 kl. 09:04 Opdateret: kl. 09:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk