14. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Få kvinder at vælge mellem til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Få kvinder at vælge mellem til valget
Valgdebat Køge - 12. oktober 2017 kl. 17:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til kommunalvalget til november stiller 112 kandidater op til de 27 pladser, der er i byrådet. Men heraf er kun 34 kvinder, godt 30 procent af alle.

Hvorfor er det interessant at fremhæve kvinderne? Fordi kvinder ikke er en minoritet i den danske befolkning, derfor skal vi heller ikke være det i byrådet.

Det er trist for demokratiet, for det giver mindre mangfoldighed og en mere snæver repræsentation af alle borgerne. Der er forskel på mænd og kvinder - helt generelt på vores interesser, netværk og arbejde. Det bør afspejles i byrådet, da vi kan udrette mere og træffe bedre beslutninger for alle borgerne, når vi er bredt repræsenteret. Det er også vigtigt med kvinder i byrådet, så vores børn - både piger og drenge - kan se, at i Danmark er det både kvinder og mænd, der bestemmer.

Det er min opfordring, at du nøje overvejer, hvem du vil stemme på. Se på alle kandidaterne og ikke kun dem, der er flest af! Jeg mener ikke, at man er særligt kvalificeret, fordi man er af det ene eller det andet køn, men ud fra statistikken ser det ud som om, at man er mindre kvalificeret, fordi man er kvinde.

Lykke Outzen
Byrådskandidat for Konservative

Padborgvej 21
Køge

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk