14. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Der er ingen sammenblanding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Der er ingen sammenblanding
Valgdebat Køge - 10. november 2017 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mht. forholdet omkring profilbrochuren for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center og til Jan Keller Rasmussens opfordring om at holde pengekasserne adskilt.

Det er i sig selv lidt trættende, da jeg har givet dette svar til Jan Keller adskillige gange på alle de mange platforme som Jan Keller Rasmussen benytter.

Svaret er ganske simpelt, at profilbrochuren er initieret og koordineret af Lørdagsavisen samt Erhvervsavisen Sjælland og udkommer derfor på det meste af Sjælland.

Brochuren er betalt af de mange annoncører, der støtter op om erhvervsudviklingen i Køge og er omkostningsfri for Køge Havn/STC. Aftalen om denne er indgået før sommerferien og er en del af den markedsføring, der løbende foretages for at informere og tiltrække nye virksomheder til Køge.

Profilbrochuren er således en status på mange års arbejde, hvor de første to etaper af STC nu er fuldt udsolgt, og anlægsarbejderne i forbindelse med Køge Jorddepot/Køge Havn er ved at være afsluttet med indvielsen af publikumsadgangen til Søndre Mole.

Jeg må understrege, at min rolle i denne brochure udelukkende er som direktør for STC/Køge Havn, og at det derfor ligeledes er helt naturligt, at borgmesteren og formanden for havnebestyrelsen optræder i denne, som det i øvrigt har været tilfældet i en lang række markedsføringstiltag før denne.

Der er som bekendt ingen politiske undertoner overhovedet i brochuren, og som det fremgår støttes den op af en lang række at vores virksomheder, der sætter pris på effektiv erhvervsudvikling.

Jeg har noteret mig, at nogle drager paralleller til politik, hvilket jeg må understrege ikke på nogen måde har været hensigten.

Thomas Kampmann
Direktør for Køge Havn / Skandinavisk Transport Center / Køge Jorddepot

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk