7. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Digitalisering hvor det giver mening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Digitalisering hvor det giver mening
Debat Kalundborg - 18. oktober 2017 kl. 11:15

Valgdebat
Et af de fremtidige store erhverv vil utvivlsomt blive turisterhvervet, også i Kalundborg. Det er derfor glædeligt, at vi har utroligt mange turistperler i Kalundborg, der kan lokke turister til, børnevenlige strande, skovområder for naturelskere, kulturperler som eks. Reersø, slotte og herregårde, højbyen med den femtårnede kirke, Røsnæs med dens fortid som bastion for overvågning af sejlads ind i de danske farvande helt tilbage til venderne. En historik, der slår mange større kommuner.

Der gøres rigtig mange tiltag fra utallige ildsjæle i vores kommune, men hvor længe holder de i en digitaliseret verden? Kalundborg Kommune har et formaliseret samarbejde med Visit Sjælland, der har betydet, at de lokale ildsjæle langt hen af vejen må klare sig selv. Det er fint nok, hvis der var en accept af, at alt ikke skal være stort, da det lokale tit er det, der også tiltrækker familieferien.

Uden et mix af digitale muligheder, de skrevne brochurer, magasiner mv. mister vi føling med hele paletten af turismeindustrien.

Tænk, hvis du holder ferie fra ipad, mobil, laptop mv. for at holde fri, så er du på herrens mark, hvis der ikke er alternative oplysningsmuligheder.

Vi vil gerne turismen, vi vil gerne vise vores grønne profil, ikke det ukrudt der vokser vildt på offentlige områder, vi vil gerne nyde stilheden, vi vil holde fri. Derfor går vi konservative ind for valgmuligheden: digitalisering hvor det giver mening og det skrevne, hvor afslapning er målet for turisten.

Ole Lauritzen
Kommunalbestyrelseskandidat (K)

Lynggårdsstien 3
Kalundborg

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?