21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerlig rygsvømning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerlig rygsvømning
Valgdebat Kalundborg - 03. november 2017 kl. 15:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Så er det borgerlige hykleri startet for fuld kraft igen. Det er fakta, at det ikke er demokratiske forhold, der hersker i kommunalbestyrelsen.

Ca. halvdelen af medlemmerne har intet at skulle have sagt, og af de øvrige er er kun en lille - men trofast skare tilbage. Sandheden er jo, at Martin Damm styrer kommunen med hård hånd. En stor del af flertallets mandater er fuldstændig tavse og tør ikke andet.

DF har som de eneste i flertalsgruppen bragt værdipolitiske emner på banen. Martin Damm ytrer i torsdagens avis, at nogle bare vil miskreditere end at skabe noget selv - hvordan i himlens navn skal dette kunne lade sig gøre så længe at alt skal igennem nåleøjet på borgmesterens kontor.

Venstres trofaste »hangaround« Ole Glahn (R) rygsvømmer som sædvanlig med ligegyldige udtalelser om Martin Damms fortræffeligheder. Hvad mener Martin Damm om ældres forhold, lærere og pædagogernes arbejdsforhold og andre borgerettede forhold - intet, kun når der kan findes besparelser. Husk nu, at det ikke er Martin Damm, der har skabt kommunens gode økonomi, men et særdeles velfungerende erhvervsliv med store virksomheder som lokomotiver. Er det demokrati, når et stort flertal af borgenes stemmer fuldstændig tilsidesættes?

Allan Orris
Kommunalbestyrelseskandidat (S)

Granlyvej 15
Eskebjerg