17. januar 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er det ganskle vist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det ganskle vist
Valgdebat Holbæk - 13. oktober 2017 kl. 15:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Så er det ganske vist, i budget for 2018 er der kommet en udviklingspulje på 10 mio. kr.- heraf 2 mio. kr. til anlægsopgaver, jeg håber som byrådsmedlem fra et af lokalområderne udenfor Holbæk By, at der vil tilflyde de mange lokalområder i vores kommune nogle af pengene.

Jeg er medlem af Projektudvalget for Lokal Udvikling, vi har været på besøg hele kommunen rundt, der er mange ønsker, som vil kunne realiseres med midler fra den nye udviklingspulje, så der er lidt lys forude.

Hvis jeg bliver genvalgt den 21. november, håber jeg at komme med i det udvalg, der skal være med til at fordele nogle af midlerne til de mange lokalområder, og senere se det blomstre i den ganske kommune.

Hvert enkel af vores lokalområder er med til at gøre Holbæk til en kommune, som vi kan være stolte af. Socialdemokratiet går ind for, at der skal ske en positiv udvikling i hele kommunen. Det gælder lige fra tilflytning til arbejdspladser og kulturtilbud.

For Socialdemokratiet er det vigtigt, at der i lokalområderne findes sociale aktiviteter, foreninger og fællesskaber, der giver lokalt liv og sammenhold.

Jørgen Jensen
Byrådsmedlem og -kandidat (S)

Helsevej 6
Svinninge