9. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stå sammen om Jacob Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stå sammen om Jacob Jensen
Valg Region Sjælland - 09. november 2017 kl. 09:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Søren Gade, formand for Venstres folketingsgruppe

Den 21. november skal danskerne til stemmeboksen og sætte deres kryds i stemmeboksen ved kommunal- og regionsrådsvalget. Det er en enorm vigtig afstemning, der har betydning for vores alles hverdag. Derfor håber jeg, at mange gør brug af deres stemmeret. Personligt synes jeg, at du skal stemme på Jacob Jensen, så han kan blive den nye regionsrådsformand i Region Sjælland.

Jeg har fulgt Jacobs politiske karriere igennem 12 år. Og én ting står soleklart: Jacob er en sand arbejdshest. Og uanset om ordførerskabet har heddet erhverv, kommunal eller finans, så har han knoklet for at give sin storkreds de bedste forudsætninger.

Resultaterne er ikke til at komme udenom. Med Jacobs flittighed og utrættelige arbejdsgen, har han sikret, at egnen har fået adskillige infrastrukturprojekter, nye uddannelsespladser og flest nye statslige arbejdspladser. Det kommer ikke af sig selv.

Selvom det gør mig ondt, at vi mister Jacob Jensen i folketingsgruppen, så er jeg utrolig tryg ved, at Venstre har valgt Jacob Jensen som vores bud på den næste regionsrådsformand i Region Sjælland. Med Jacob som ny regionsrådsformand, vil borgerne få en mand i spidsen, der lytter til dem og som vil kæmpe til det yderste for, at borgerne får et sundhedsvæsen i verdens klasse.

(Forkortet af red.).