5. juni 2020
Børns ridning aktiverer ofte også forældrene.
Børns ridning aktiverer ofte også forældrene.
Foto: Adobe Stock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ride-forældre kan også blive dygtigere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ride-forældre kan også blive dygtigere

Forældre med tilknytning til ridesporten kan få inspiration og sparre med andre forældre på vidensportal

Ugeposten Gribskov - 30. marts 2020 kl. 07:11
Af Peter Klar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ligesom det kræver år med træning at blive god til at ride, er det nødvendigt at optræne visse personlige egenskaber som voksen, hvis man vil være god forælder på ridebanens sidelinje.

Derfor har Dansk Ride Forbund indgået samarbejde med Mental Motion om at sætte fokus på forældrerollen i ridesporten.

Samarbejdet betyder, at alle forældre med tilknytning til ridesporten kan få gratis adgang til vidensportalen 'Sidelinjen - støt dit barns talent'.

Viden og sparring

Her kan forældre til sportstalenter få konkrete værktøjer til, hvordan de fra sidelinjen kan hjælpe deres børn med at håndtere svære følelser, nederlag eller manglende selvtillid.

Der er også råd til, hvad man gør, når barnet lukker i og ikke vil tale, oplever skades- perioder eller andre udfordringer. Endvidere er der guides til, hvordan man træffer de svære valg om klubskifte, skole og fremtid. Derudover indeholder posten viden om kost, sundhed og krop med specifikt fokus på det unge talent.

Materialet består af artikler og podcasts. Derudover får forældrene adgang til et lukket forum, hvor de kan sparre med andre forældre, som står i samme situation som dem selv.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?