27. september 2020
Den kulsorte komedie 'Parasite' handler om en fattig familie af småsvindlere, der får foden indenfor hos en godtroende familie. Pressefoto
Den kulsorte komedie 'Parasite' handler om en fattig familie af småsvindlere, der får foden indenfor hos en godtroende familie. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Open Air-bio i Græsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Open Air-bio i Græsted
Ugeposten Gribskov - 03. august 2020 kl. 15:48

For fjerde år i træk viser Græsted Bibliotek film på stort lærred under åben himmel ved to forestillinger, én for voksne 7. august og én for børn 8. august.

I skolegården på Gribskolen, Græsted Stationsvej 10, byder man fredag 7. august kl. 21.20 på den sydkoreanske film 'Parasite'. Den handler om en fattig familie af småsvindlere, der bor i slum i Sydkorea.

'Parasite' er en original, kulsort og til tider dybt forstyrrende komedie om klasseskel. Filmen modtog fire Oscars og blev hædret med Guldpalmen på Cannes Filmfestival 2019.

Lørdag 8. august også kl. 21.20 er det de unges tur, når der blændes op for adventurefilmen 'Jumanji: The Next Level', som er en efterfølger til kæmpesuccesen 'Jumanji: Welcome to the Jungle', der var et slags reboot af Robin Williams-filmen fra 1995.

'Jumanji: The Next Level' har igen Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan og Kevin Hart i hovedrollerne og på rolliesten er også Danny Glover og Danny DeVito.

Begge arrangementer er gratis, og der er ingen tilmelding. Se mere på www.gribskovbib.dk. jesl

Har debatten om sexisme taget overhånd?