3. august 2020
I stedet for Musik i Lejet er der musik i radioen hele uge 29. Foto: Frederik Valdemar Kjeldgaard
I stedet for Musik i Lejet er der musik i radioen hele uge 29. Foto: Frederik Valdemar Kjeldgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mikael Bertelsen sender radio fra Tisvilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikael Bertelsen sender radio fra Tisvilde
Ugeposten Gribskov - 02. juli 2020 kl. 07:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musik i Lejet aflyste i marts årets festival. Siden har tankerne kredset om muligheden for at lave et alternativ til festivalen. Og Radio Lejet er svaret. Direkte fra Tisvildeleje sender Radio Lejet i uge 29 og skaber sommerens lydtæppe til feriefolket.

Radioen præsenterer med Mikael Bertelsen og Martin Kongstad uforudsigelig og helt lokal Tisvilderadio. Byens folk, omgivelser og aktiviteter bliver omdrejningspunkt for sendefladen. Men også musik og festivalens fællesskaber spiller en væsentlig rolle, hvor både havekoncerter med Alex Vargas, Nicklas Sahl, Dopha, samt dj-sæt fra fremtrædende artister Phlake, Benjamnin Hav o.a. Ambitionen er at lave et satirisk, legende og musikalsk radio-højdepunkt for sommeren 2020, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

"Radio Lejet er en kæmpe mulighed for at alligevel skabe mindeværdige stunder i Tisvildelejes omgivelser og samtidig bringe Musik i Lejet hjem til de mange festivalgæster, naboer og frivillige, der ellers havde set frem til sommerens festival. Samtidig mener vi, at det er utrolig vigtigt at holde os aktuelle i en situation, hvor fælles oplevelser kræver nytænkning. Vi glæder os til at være soundtracket til sommerferiefolket, der mere end nogensinde opholder sig inden for landets grænser", siger Musik i Lejets bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg.

Lokalradioen sendes på FM 99,0 hele uge 29, mandag - søndag samt digitalt via Musik i Lejets app og hjemmeside.

CJ

Radikale og SF vil hæve undervisningspligten fra 10 til 12 år. Er det en god idé?