6. juli 2020
Elever fra Gribskov Gymnasium får nu svar på tiltale efter dette debatindlæg, der blev bragt i Ugeposten tidligere i maj.
Elever fra Gribskov Gymnasium får nu svar på tiltale efter dette debatindlæg, der blev bragt i Ugeposten tidligere i maj.
Foto: Jeppe Helkov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kære Ida, Laura og Kirstine - er vognkørslen virkelig målet med tre års hårdt arbejde?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kære Ida, Laura og Kirstine - er vognkørslen virkelig målet med tre års hårdt arbejde?
Ugeposten Gribskov - 01. juni 2020 kl. 15:47
Af Peter Baumann, Vængevej 41, 3220 Tisvilde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Ida, Laura og Kirstine,

Det er synd for jer, at I ikke kan afslutte jeres gymnasietid med den klassiske fejring. Og det må føles ekstrahårdt i en tid, hvor events netop ofte er vigtigere end substans. Men!

Når jeres 'motivation er ikke-eksisterende', og I 'ikke kan koncentrere jer om undervisningen, fordi I risikerer at miste den klassiske fejring', er jeg nødt til at spørge jer: Er det virkelig det, der er jeres mål med 'tre års hårdt arbejde' (og så er det vist heller ikke værre).

Jeg troede i min naivitet, at gymnasietiden er en modningstid, og at I arbejder mod studentereksamen for at forberede jer til en videre uddannelse og et arbejdsliv, der forhåbentlig vil give samfundet noget af investeringen i jeres gymnasietid tilbage og samtidig give jer et meningsfyldt arbejdsliv.

Nogle politiske udmeldinger tyder nu på, at I måske kan få jeres klassiske fejring. Hvis ikke håber jeg, at I kan finde en anden måde at fejre studentereksamen på. Bliver det nødvendigt, må I tænke ud af boksen, men det er vel netop noget af det, man lærer i gymnasiet! Good luck.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?