19. januar 2019
Lotte Sørensen har besluttet at lukke Wirz på Hovedgaden 26 i Høng. Sidste åbningsdag er den 31. juli. Foto: Charlotte Koefoed
Lotte Sørensen har besluttet at lukke Wirz på Hovedgaden 26 i Høng. Sidste åbningsdag er den 31. juli. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wirz lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wirz lukker
Opdateret 11. juni 2018 kl. 13:50
Ugebladet Vestsjælland - 08. juni 2018 kl. 08:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 1935 åbnede P. Wirz sin guldsmedeforretning i Høng og kaldte den Wirz. Senere overtog sønnen Ole og for 12 år siden overtog mangeårige ansatte Lotte Sørensen butikken og har siden drevet den vellassorterede smykke- og urebutik på Hovedgaden 26 i Høng.

Men nu er det slut. Lotte Sørensen har besluttet sig for at lukke butikken og sidste åbningsdag bliver lørdag den 31. juli.

- Det er med tungt hjerte, jeg må lukke butikken, men vi er en branche, der er klemt og det har jeg taget konsekvensen af nu, siger Lotte Sørensen.

Hun er ked af, at der kommer endnu et hul i tandrækken i Høngs butiksliv, men beslutningen er truffet og den ligger fast.

- Det har bestemt ikke været nemt, for jeg har haft så mange gode år hos Wirz. Jeg har været i butikken i 37 år, 38 til september, og ejet det i snart 13 år og været utrolig glad for såvel butikken, som for mit fantastiske personale, som jeg ønsker alt muligt held og lykke i fremtiden. Og kunderne ikke mindst, Jeg har alle årene nydt godt af en utrolig loyal og trofast opbakning, ikke bare fra byens borgere, men fra hele oplandet, slutter Lotte Sørensen og sender en varm tak til alle.

Lige nu er der ophørsudsalg og har man gavekort eller tilgodebeviser, skal man indløse dem inden sidste åbningsdag lørdag den 31. juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk