6. december 2019
De frygtløse motorcyklister giver opvisning i manegen. Oplev Diorios, når Cirkus Arena kommer til Høng torsdag den 25. juli.
De frygtløse motorcyklister giver opvisning i manegen. Oplev Diorios, når Cirkus Arena kommer til Høng torsdag den 25. juli.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind cirkusbilletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind cirkusbilletter
Opdateret 15. juli 2019 kl. 08:41
Ugebladet Vestsjælland - 15. juli 2019 kl. 08:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirkus Arena kommer til Høng og som noget helt særligt er Cirkusdirektør Benny Berdino tilbage i manegen, når Cirkus Arena slår teltet op ved Rosenvænget torsdag den 25. juli klokken 17. Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Som publikum kommer man blandt andet til at møde de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften samt gruppen Duo Costache som får tænderne til at klapre i et nyt imponerende nummer. I manegen bliver der også besøg af Cirkusprinsessen Laura Berdino og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.

På Ugebladets facebookside kan man vinde billetter og der er tre gange to billetter på højkant. Konkurrencen begynder mandag den 15. juli og vinderen trækkes fredag den 19. juli klokken 10.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk