6. juni 2020
Tandlæge Philip Garner og tandplejer Lene Eklander ifører sig visir, mundbind, plastikkittel og handsker. Alt sammen for at sikre kunderne og dem selv mod Covid-19.
gallery icon

Se billedserie

Tandlæge Philip Garner og tandplejer Lene Eklander ifører sig visir, mundbind, plastikkittel og handsker. Alt sammen for at sikre kunderne og dem selv mod Covid-19.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi har styr på værnemidlerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har styr på værnemidlerne
Ugebladet Vestsjælland - 21. maj 2020 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Philip Garner overtog sidste år i januar Stenlille Tandplejecenter. Planen var, at han skulle ansætte en ny tandlæge, Mette Christensen, men på grund af coronakrisen, er ansættelsen udsat.

- Da jeg overtog Stenlille Tandplejecenter, ville jeg se tiden an og lære mine kunder at kende, før jeg foretog ændringer. Jeg er blevet tager utrolig godt imod, og alt er gået rigtig fint, så jeg har allerede nu ændret lidt på tingene her i klinikken. For det første har jeg etableret endnu et behandlerrum og flyttet indgangen. Og så ville jeg ansætte en tandlæge mere, men så kom corona, og vi blev nødt til at lukke ned en uge, før vi kunne komme i gang igen, forklarer Philip Garner.

Den nye tandlæge, Mette Christensen, vil stadig blive ansat, men kommer til at vente lidt, indtil der er kommet lidt mere gang i tandlægecentret.

- Selv om vi har haft åbnet for almindelige patienter og ikke kun for akutpatienter, kan vi mærke, folk er nervøse, så vi har reduceret åbningstid, men er her hver dag. Det er vigtigt, alle føler sig trygge, siger Philip Garner.

Masser af værnemidler

Da corona brød ud, og Danmark lukkede ned, brugte Philip Garner den første uge på at finde de bedste værnemidler, og sammen med personalet skulle der findes nye arbejdsgange, så sikkerheden er i top, både for patienter og for personalet.

- Vi har i forvejen en meget høj hygiejnestandard, og derfor er vi gået efter det højeste niveau af værnemidler, så vi ved, sikkerheden er i orden. Det er meget vigtigt for os, at såvel patienterne og vi selv føler os trygge. Og det gør vi, slår Philip Garner fast.

Billede

Der er styr på sikkerheden hos Stenlille
Tandplejecenter. Philip Garner og hans
personale går op i, at værnemidlerne
skal være i bedste kvalitet.


Han mærker dog, at folk er nervøse og det kan han godt forstå.

- En virus skaber meget frygt, og det har vi fuld forståelse for, men vi er helt opgraderet på værnemidler. Vi har god tid til rengøring mellem patienterne, og vi interviewer patienterne omkring deres helbredssituation, før de sætter sig i stolen, så vi er meget opmærksomme på hygiejne og sikkerhed, siger Philip Garner.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk