28. januar 2020
John Højbusk glæder sig til den femte udgave af Folkemøde Kalundborg i Høng. Denne gang i og omkring Høng Centret.

Foto: Charlotte Koefoed
John Højbusk glæder sig til den femte udgave af Folkemøde Kalundborg i Høng. Denne gang i og omkring Høng Centret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkommen til folkemødet for femte gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkommen til folkemødet for femte gang
Ugebladet Vestsjælland - 21. maj 2019 kl. 09:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I år er en slags jubilæumsår, da det er 5. gang, vi gennemfører Folkemøde Kalundborg. Og - som altid - den sidste lørdag i maj måned. Det fejrer vi ved at lave det største Folkemøde Kalundborg, vi ind til nu har gennemført. Med rigtig gode debatter og debattører og med vedkommende emner der berører os alle. Med underholdning hele dagen igennem for børn fra 1 til 99 år - fra de to scener på Centertorvet og ved ALDI. Med et rekordstort antal stande med foreninger, der har noget på hjerte og gårdbutikker, der gerne viser deres gode produkter frem og med børn der har deres helt egne stande.

Holdet bag Folkemøde Kalundborg takker alle, der har gjort det muligt at gennemføre dette års Folkemøde. Tak til Kalundborg Kommunes Kultur og Fritidsudvalg og øvrige kommunale myndigheder, der med fleksibilitet og en professionel tilgang, har gjort det muligt for os at bygge det hele op.

Tak til alle vores leverandører, der har udvist rettidig omhu med leverancer til fornuftige priser. Tak til Ugebladet Vestsjælland for et fantastisk samarbejde og endelig en kæmpe tak til hele Høng Centeret, fordi I har taget så god imod vores idé. Også en stor tak til Jer - kære gæster - fordi I støtter op omkring Folkemøde Kalundborg.

Personligt vil jeg gerne takke hele holdet bag Folkemøde Kalundborg, der leverer frivillige hænder til at få det hele til at fungere. Jeres indsats og engagement er enestående.

Endnu en gang velkommen til Folkemøde Kalundborg 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk