24. november 2017
78 heste stillede til skue fra de små shetlandsponyer til kæmpestore  belgiere. Caroline her var kommet fra Skælskør. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

78 heste stillede til skue fra de små shetlandsponyer til kæmpestore belgiere. Caroline her var kommet fra Skælskør. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varmt vejr og fuldt hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varmt vejr og fuldt hus
Ugebladet Vestsjælland - 10. juli 2017 kl. 08:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var noget for enhver smag på årets første Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev. Man kunne eksempelvis møde en præmieret racekat, der er fan af den tidligere professionelle fodboldspiller Daniel Agger.

Det skete i den såkaldte kæledyrsstand. Men man kunne også møde hjemmeværnet og lokalpolitikere, få massage og gå i tivoli, eller spise kæmpepølser eller kæmpefrikadeller.

Og så kunne man selvfølgelig købe noget hos en af de mange kræmmere eller se på heste hele dagen, enten til hesteshow om lørdagen eller til opvisningerne og konkurrencerne om søndagen.

Vejret var virkelig med arrangørerne. Med 20-22 grader var det hverken for koldt eller for varmt, og det kunne man se på antallet af gæster.

- Vi havde cirka 5000 lørdag og kommer nok op på en 8000 i hvert fald, sagde Jørgen Arnam-Olsen, der er en af de mangeårige arrangører af begivenheden.

- Det er rigtig sjovt at vores arbejde trækker så mange mennesker til, og at det gør folk glade, supplerede en anden af arrangørerne, Lotte Carlsson.

De to udgør sammen med Helge Carlsson og Lotte Bing Nielsen den hårde kerne, der arrangerer Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked.

- Vi har jo arbejdet på det næsten et helt år, og vi flyttede nærmest ind herude i onsdags for at gøre klar, fortæller Lotte Carlsson.

Med 102 stande og cirka 78 heste er der også nok logistikarbejde at gå i gang med. Og mens Nordvestnyt er forbi og snakke med arrangørerne, kommer der en standeholder forbi og booker pladsen til næste år.

- Vi er allerede i gang med forberedelserne til næste år, som du kan se, griner Lotte Carlsson.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk