12. april 2021
Jens Nielsen sprang i sommer om bord i et liv som selvstændig. Det var et godt tidspunkt. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Jens Nielsen sprang i sommer om bord i et liv som selvstændig. Det var et godt tidspunkt. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varmepumper og multi-service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varmepumper og multi-service
Ugebladet Vestsjælland - 14. februar 2021 kl. 14:52

Jens Nielsen, 54 år, har arbejdet med lidt af hvert i sit liv. 25 år på en maskinstation og flere år hos en entreprenør. Og så er han autoriseret kølemontør.

Men i sommer kom han på, at han ville være selvstændig og derfor sprang han ud i et liv med eget firma, JN Varmepumper og Multiservice.

- Jeg har to områder. Det ene er installation af luft til luft varmepumper, og det andet er multiservice indenfor grave - og havearbejde, forklarer Jens Nielsen.

Han kører over hele Sjælland, men mest i det Vestsjællandske, som han kender godt, da han stammer fra Høng.

- Jeg installerer luft til luft varmepumper og forhandler dem også. Gennem tiden har de udviklet sig utrolig meget, så der er mange muligheder med varmepumper i dag. For eksempel kan en udedel trække op til fire indedele. Det vil sige, at man for eksempel kan få en indedel ovenpå og en i stueplan, eller hvordan det nu giver mening i huset. I hvert enkelt tilfælde finder vi den bedste løsning til huset og laver en bindende aftale, så kunden ikke pludselig står med en ekstraregning, siger Jens Nielsen.

Den metode bruger han også, når det glæder de opgaver, der enten har med gravearbejde at gøre, eller haveservice, som dækker over hækklipning, græsslåning, fældning af træer eller andre opgaver i haven.

God start

På trods af corona og nedlukning og deraf følgende restriktioner, har Jens Nielsen haft rasende travlt.

- Jeg har haft en flyvende start. Folk har jo brugt deres sommerhuse som aldrig før, og mange af dem har måtte opgradere deres varmeinstallationer med en varmepumpe. Især i december, hvor der ellers plejer at være lidt stille, har der været travlt. Så det har været en rigtig god start, siger Jens Nielsen.

Han peger også på, at håndværkerfradraget giver et tilskud til kunden i form af et skattefradrag, men at der også er fradrag på haveservicedelen, så i mange tilfælde er der flere tusinde kroner at spare.

- Det kan godt betale sig at bruge de fradragsmuligheder, der er, slår Jens Nielsen fast.

I det hele taget har Jens Nielsen stort fokus på kundetilfredshed og melder altid ud, hvis han for eksempel er bare en smule forsinket til en opgave.

- Det betyder meget for mig at yde en ordentlig service, slutter Jens Nielsen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk