25. september 2020
Søten Tullesen tilbyder at levere mad til tre dage, for to personer, i Kalundborg, Gørlev, Høng og Slagelse. Foto: Charlotte Koefoed
Søten Tullesen tilbyder at levere mad til tre dage, for to personer, i Kalundborg, Gørlev, Høng og Slagelse. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tullesen leverer mad til tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tullesen leverer mad til tre dage
Opdateret 27. marts 2020 kl. 13:20
Ugebladet Vestsjælland - 25. marts 2020 kl. 16:59

Mullerup: Er du hjemme og kan ikke komme nogen vegne? Kniber det med at få lavet mad? Ja, der er mange forskellige scenarier i denne coronatid, og en af dem er, at alle restauranter og serveringssteder er lukket. Det gælder også Skipperkroen på Mullerup Havn, hvor Søren Tullensen har fundet på et koncept, som passer godt i disse coronatider.

Konceptet består i, at Skipperkroen leverer tre komplette færdiglavede måltider, hvor der er nok til to personer, til i alt tre dage, som leveres direkte til kundens hoveddør.

- På den måde hjælper vi med både madplan, indkøb og en stor del af madplanen. Man skal bare varme maden, anrette den og nyde den, fortæller Søren Tullesen.

De første menuer har været ude hos kunderne, og de fik i søndags de tre retter, som bestod af paprikagryde med ris, svinemørbrad med børstet kartofler og svampesovs, samt aspargessuppe med kødboller og brød.

Maden leveres direkte til døren i både Kalundborg, Gørlev, Høng og Slagelse.

- Lige nu tegner det meget godt. Mange har bestilt og hvis ikke myndighederne lukker os ned, så fortsætter vi igen med at levere tre forskellige retter på søndag i næste uge, siger Søren Tullesen, der opfordrer til at følge med på Skipperkroens hjemmeside og facebookside, hvor de forskellige tilbud er tilgængelige.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk