16. januar 2019
Kurt Due Pedersen viser spændende skulpturer på Kunstnergaarden.
gallery icon

Se billedserie

Kurt Due Pedersen viser spændende skulpturer på Kunstnergaarden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre nye kunstnere på Kunstnergaarden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre nye kunstnere på Kunstnergaarden
Ugebladet Vestsjælland - 14. juni 2018 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstnergaarden præsenterer tre nye kunstnere på en spændende udstilling og inviterer til fernisering lørdag den 16. juni kl. 14.

De tre udstillere er fotograf Morten Funder, skupltør Kurt Due Pedersen og maler Marianne Skov.

Morten Funder er fotograf og har sideløbende arbejdet med it i 40 år. Værkerne er baseret på fotos fra naturen, men digitalt bearbejdede og transformerede til særegne fantasifulde verdener. Med sin collageteknik arbejder Morten Funder næsten som en maler. Det naturalistiske billede brydes op til fordel for rene kompositoriske og farvemæssige overvejelser.

Kurt Due Pedersen finder inspiration gennem ture i skoven og langs stranden. Hjemme på værkstedet bliver tanker og ideér omsat til unikke skåle og skulpturer. Det træmateriale, som Kurt arbejder med, skal helst indeholde en historie og samtidig være fuld af forunderlige strukturer fra naturens side.

Marianne Skov er uddannet billedkunstlærer og håndarbejdslærer fra Holbæk seminarium, og har videreuddannet sig med flere forløb på Holbæk kunsthøjskole, samt skolen for billedkunst i København. Udover dette har Marianne deltaget i diverse kurser hos blandt andet Mabel Rose og Gerda Swane. Marianne har malet i de sidste 28 år, og har hovedsageligt arbejdet med oliemaling, men indimellem også med akrylmaling og monotopi.

Udstillingen er åben i weekenderne frem til den 1. juli i tidsrummet kl. 14-17, hvor også Saltofte Larsen Samlingen er åben. Der er gratis entré til udstillingen i Kulturhuset, men der tages entré til Saltofte Larsen Samlingen. Kunstnergaardens øvrige sommerudstillingsprogram og mange andre oplysninger kan findes på www.kunstnergaarden.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk