29. november 2020
Torvedagen i Gørlev er gået så godt, at Gørlev Turistforening forlænger sæsonen med to lørdage. Foto: Anne Marie Brangstup
Torvedagen i Gørlev er gået så godt, at Gørlev Turistforening forlænger sæsonen med to lørdage. Foto: Anne Marie Brangstup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To lørdage mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To lørdage mere
Opdateret 31. juli 2020 kl. 13:34
Ugebladet Vestsjælland - 29. juli 2020 kl. 18:59

Gørlev: Torvedagen i Gørlev er som tidligere omtalt reduceret til kun at omhandle salget af sorte sild. Sådan blev det besluttet, da corona satte en stopper for de allerfleste af sommerens arrangementer. Men Gørlev Turistforening fik tilladelse til at sælge sorte sild og der er også kommet et par borde op, hvor folk kan spise deres lækre sild i ro og mag. Alt sammen inden for de begrænsninger, corona har lagt over aktiviteter landet over.

Men det er gået forrygende med salget af de sorte sild, så Gørlev Turistforening har besluttet sig for at forlænge sæsonen med yderligere to lørdag. Det betyder, at man kan købe sorte sild på Bytorvet i Gørlev lørdag den 15. og lørdag den 22. august.

- Vi skulle have haft sidste silde-dag lørdag den 9. august, men på grund af den store efterspørgsel, har vi besluttet at forlænge sæsonen med to lørdage, fortæller Annie Carlsson fra Gørlev Turistforening.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk