21. november 2017
Rikke Vind fra Lysmesteren sælger foruden Louis Poulsen, mange andre kendte lampe og belysningsmærker som f.eks. Flos, Le Klint, Halotech og Nordlux. Fotos Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Rikke Vind fra Lysmesteren sælger foruden Louis Poulsen, mange andre kendte lampe og belysningsmærker som f.eks. Flos, Le Klint, Halotech og Nordlux. Fotos Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To butikker går sammen om nyt initiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To butikker går sammen om nyt initiativ
Ugebladet Vestsjælland - 09. april 2017 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er første gang, de to butikker prøver at holde en særlig aften med længe åbent og gode tilbud i den anledning.

-Vi har lyst til at prøve noget nyt, fortæller butiksbestyrer Rikke Vind fra Lysmesteren og butiksbestyrer Henrik Jonassen fra nabobutikken Punkt1 fortsætter: -Nu prøver vi det af og ser, om ikke det kunne blive en succes og et nyt initiativ, vi kan gennemføre et par gange om året.

De to butikker ligger dør-om-dør lige i udkanten af Gørlev ved rundkørslen ud til den trafikerede landevej mellem Kalundborg og Slagelse:

-Det er en fordel, at vi ligger her som blikfang, og mange kunder får øje på os, når de kører forbi, forklarer Rikke Vind, der ligesom Henrik Jonassen, kan fortælle om både sommerhusgæster og mange lokale blandt de trofaste kunder.

20 pct. og slagtilbud
Med aftensalget den 11. april lige op til Påsken, håber de to forretninger at se mange kunder, som vil benytte sig af de gode tilbud netop denne aften.

Hos Lysmesteren bliver der 20 procent på alle varer i tidsrummer mellem klokken 18 og 21, mens Punkt1 i samme tidsrum vil have slagtilbud på en række udvalgte varer som f.eks. vaskemaskiner og køleskabe.

Rikke Vind fra Lysmesteren regner med at særligt Louis Poulsen lamperne vil være attraktive for kunderne til den nedsatte pris, når der er aftenåbent, men der er også meget ny brugskunst, LED-lys og stearinlys, som er et relativt nyt fænomen i butikken:

-Vi har både brugskunst fra Chic Antique og La Vida og LED-lys fra Sirius, fortæller Rikke Vind, som synes, de nye varer bidrager til at skabe nogle mere hyggelige udstillinger i butikken.

God service og lokale kunder
Henrik Jonassen fra Punkt1 glæder sig til at møde kunderne i de ekstra timer den 11. april. Han kender omkring 80 procent af de faste kunder i butikken og véd, hvad de prioriterer:

-Personlig betjening betyder meget for de lokale, og det at kunne gøre en god handel tilsat lidt humor, fortæller han og henviser samtidig til, at Punkt1 står for god service og priser, der matcher dem på nettet.

Udover stilbud på udvalgte varer som køleskabe og vaskemaskiner er der lige nu et særligt godt tilbud på varmepumper, som kan tjene sig hjem på under tre år.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk