11. april 2021
Dorthe Nielsen, indehaver af Ubby Tandklinik, flytter til sommer klinikken fra dens nuværende placering på Egngårdsvej 1a til Torvet 17, hvor Ole Eg tidligere drev lægeklinik. Foto: Charlotte Koefoed
Dorthe Nielsen, indehaver af Ubby Tandklinik, flytter til sommer klinikken fra dens nuværende placering på Egngårdsvej 1a til Torvet 17, hvor Ole Eg tidligere drev lægeklinik. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tandplejen rykker i lægehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tandplejen rykker i lægehuset
Ugebladet Vestsjælland - 30. marts 2021 kl. 10:52
Af Charlotte Koefoed

Indehaver af Ubby Tandpleje flytter sin klinik over i Ole Egs tidligere lægehus. Det sker i løbet af sommeren.

For en lille måned siden gik Ubby-lægen Ole Eg på pension og patienterne blev fordelt ud på egnens andre læger. Tilbage stod lægeklinikken og det spottede indehaver af Ubby Tandklinik, tandplejer Dorthe Nielsen, hurtigt.

Sammen med sin mand, der er håndværker, købte hun ejendommen, som over de næste par måneder skal klargøres til tandklinik.

- Vi kommer til at gå og gøre det selv, men fordi min mand er håndværker, er det ikke en opgave, vi er bange for, fortæller Dorthe Nielsen, tandplejer og indehaver af Ubby Tandklinik gennem de seneste syv et halvt år.

Derfor er ejendommen på Egngårdsvej 1a, hvor Ubby Tandklnik har haft til huse i mange år, sat til salg.

- Jeg er blevet spurgt flere gang, om vi lukker, men det gør vi ingenlunde, vi flytter bare. Lægehusets placering er meget bedre, vi kommer til at blive mere synlige og så er indretningen af lægeklinikken mere optimal end her. Så vi har sagt lejemålet op og derfor er huset til salg, forklarer Dorthe Nielsen.

Hun og gemalen overtager lægehuset den 1. april og regner med at bruge tre-fire måneder på at bygge om. Der skal for eksempel etableret nogle vægge med bly i til røntgen-rummet og der skal også indrettes til sterilisationsrum.

- Men bortset fra det, bliver det en forholdsvis nem flytning, vi kan stort set bare bære tingene over gaden, griner Dorthe Nielsen.

Det er nu ikke alt, der skal med over i de nye lokale. Nogle ting kommer med, mens andre skal indkøbes.

- Vi regner med at kunne åbne i de nye lokaler midt i juli, slutter Dorthe Nielsen

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk