19. december 2018
Bøje Larsen (tv.) overrækker diplom til æresmedlem Svend Madsen.
Bøje Larsen (tv.) overrækker diplom til æresmedlem Svend Madsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svend blev æresmedlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svend blev æresmedlem
Ugebladet Vestsjælland - 14. april 2018 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En veloplagt formand, Bøje Larsen, slog fast, at historie bestemt ikke er noget, der samler støv, med at det i høj grad er levende arbejde. Og så kom oversigten over de mange aktiviteter: Der arrangeres foredrag, der inddateres billeder i arkivets database, der arbejdes ihærdigt med at identificere personerne på de mange billeder, der undervises i slægtsforskning, der arrangeres sommerudflugter og byvandringer, der indsamles og skrives artikler til foreningens blad, hjemmesiden holdes opdateret, der opsættes QR-koder ved kommunens mindesmærker med mere.

Under beretningen sagde Bøje Larsen endvidere: Ved generalforsamlingen i 2017 var der genvalg på alle bestyrelsesposter, men der blev en lille ændring blandt revisorerne, da Svend Madsen valgte at stoppe. Jeg vil benytte lejligheden til at sige mange tak til dig for din store interesse for foreningen gennem mange år, ikke kun som revisor, og hermed udnævne dig til æresmedlem i foreningen.

Hele beretningen kan læses på foreningens hjemmeside, hvor også Christina Lundgren Madsens beretning for Høng Lokalhistoriske Arkiv kan læses.

Fire bestyrelsesmedlemmer var på valg, og alle blev genvalgt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk