24. oktober 2021
Bedemand Claus Berner med sit fine diplom. til venstre står Mogens Emil Bjerre, erhvervsrådgiver Spar Nord og til højre er det Michael Bach, direktør i Spar Nord. Privatfoto
Bedemand Claus Berner med sit fine diplom. til venstre står Mogens Emil Bjerre, erhvervsrådgiver Spar Nord og til højre er det Michael Bach, direktør i Spar Nord. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes for bedemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes for bedemand
Ugebladet Vestsjælland - 10. oktober 2021 kl. 12:54
Af Charlotte Koefoed

Bedemand Berner blev fredag d. 24. september hædret med titlen succesvirksomhed 2021, en anerkendelse indstiftet i 2019 af Spar Nord og BDO.

Af respekt for den varierende erhvervssammensætning, og de forskellige markedsvilkår rundt i landet, identificerer og hædrer Spar Nord og BDO, ud af mere end 300.000 aktive virksomheder, 1.000 Succesvirksomheder i Danmark.

Succesvirksomheder er virksomheder, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Det var en tydelig stolt Claus Berner, der modtog hæderen.

- Jeg er jo ikke som sådan stolt på egne vegne, for vi er flere, der løfter her i huset. Jeg er især stolt af mine medarbejdere, der evner at levere en så fin bistand til mennesker, der befinder sig i en svær tid, at vi nu har kvalificeret os til denne hæder.I en forretning som min er det altafgørende, at personalet agerer 100% korrekt, at de besidder empati og menneskelighed, og ikke mindst at de møder de pårørende lige præcis, der hvor de er, når de kommer til os. Og det er egenskaber mine medarbejdere alle besidder". Og så er jeg naturligvis taknemmelig for alle de pårørende, der vælger os til at følge deres kære på den sidste rejse. De er jo i den grad medvirkende til, vi har modtaget prisen i dag", siger Claus Berner.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk