8. august 2020
Få en hyggelig oplevelse på Reersø Kro, hvor specialiteten er stegte ål. I løbet af sommeren er der desuden torsdagsjazz. Foto. Charlotte Koefoed
Få en hyggelig oplevelse på Reersø Kro, hvor specialiteten er stegte ål. I løbet af sommeren er der desuden torsdagsjazz. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stegte ål og jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stegte ål og jazz
Ugebladet Vestsjælland - 11. juli 2020 kl. 13:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Reersø har det hele, smuk natur, en fin havn med mange aktiviteter, mange små fine sommerbutikker og så han man Reersø Kro, hvis historie går mere end 300 år tilbage i tiden.

På kroen kan man overnatte i skønne værelser, man kan holde fester og møder og så kan man selvfølgelig spise lækker mad i de hyggelige lokaler, der også rummer en overdækket gårdhave.

Kroens specialitet er stegte ål, men hver tirsdag bydes der til stegt flæsk og persillesauce, men menukortet indeholder mange andre gode retter.

Hver torsdag i juli måned samt den første torsdag i august er der desuden torsdagsjazz i gårdhaven. Musikken begynder klokken 19.30.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk