16. januar 2019
Der er masser af aktiviteter på Skipperkroen i Mullerup og Søren Tullesen er god til at formidle og udrede kendskabet til kroen. Det er en af grundstenene i hans succes. Foto: Charlotte koefeod
gallery icon

Se billedserie

Der er masser af aktiviteter på Skipperkroen i Mullerup og Søren Tullesen er god til at formidle og udrede kendskabet til kroen. Det er en af grundstenene i hans succes. Foto: Charlotte koefeod
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren fik et tilbud, han ikke kunne afslå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren fik et tilbud, han ikke kunne afslå
Ugebladet Vestsjælland - 04. april 2018 kl. 08:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke Søren Tullesens plan at overtage Skipperkroen på Mullerup Havn to år efter den var blevet genopført, men ikke desto mindre var det dét, der skete.

- Den gamle kro var jo brændt, men blev genopført og var i drift, da den nu afdøde ejer, Jørgen Olsen, ringede til mig. Han havde læst i avisen, at vi havde fået afslag på at udvide i Fuglereden i Høng, derfor tilbød han mig Skipperkroen. Og jeg sagde ja, fortæller Søren Tullesen, der den 15. marts 1998 rykkede ind på kroen, blot 14 dage efter den første henvendelse.

14 dage tog det nemlig at få kontrakten på plads og trods den lidt utraditionelle og hurtige overtagelse, har Søren Tullesen ikke fortrudt et sekund.

- Når man går her til hverdag, lægger man ikke altid mærke til udsigten, men sådan en dag som i dag, hvor solen skinner, får jeg øje på, hvor smukt her er. Hav, strand, sol, lys og luft, siger Søren Tullesen.

Og tiden er da også gået godt. Og hurtigt.

- Jeg overtog en flot, ny kro med alt i tip-top stand og jeg har arbejdet målrettet for min forretning. Det er jeg ikke kommet sovende til, man skal hele tiden være lidt foran de andre, siger Søren Tullesen.

Stegt flæsk i 20 år
En af de ting, Søren Tullesen straks satte i værk, var stegt flæsk med persillesovs. Det kører hver onsdag og det er en af de ting, som er blevet trendsættende.

Men det er ikke kun Danmarks nationalret, der trækker kunderne til. Det er den gode mad, man i det hele taget får på stedet, de fine lokaler, plads til flere selskaber, muligheden for at overnatte og så er der mad ud af huset.

En anden faktor til Skipperkroens succes er personalet, hvoraf flere har været med nærmest fra starten. For eksempel kok Tina Nielsen, der har været ansat i 17 år.

Hun har lavet rigtig meget mad til de mange gæster og fester.

- Jeg vil tro vi i gennemsnit har fem fester om ugen, og ganger man det på med 52 uger og 20 år, kommer vi jo langt over 5000 fester. I konfirmationstiden er der endnu mere pres på og så er der al maden ud af huset, konstaterer Søren Tullesen.

Ud over restaurant, der har åbent året rundt, fester, overnatninger og mad ud af huset, arrangerer Søren Tullesen en lang række foredrag, julefrokoster, musik og meget andet.

Søren Tullesen driver også Gørlevhallens restauration og er forpagter i Kalundborg Hallerner. Her kom han til for et par år siden og har fået meget godt fat med mange gode arrangementer, senest et stort James Bond Show, og til et arrangement med en clairvoyant i påsken, blev der solgt 250 billetter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk