13. august 2020
Michael Elbæk er ny forpagter af Reersø Fiskehus, røgeri og cafe, som åbnede den 3. april, men kun for fiskeudsalget. På grund af coronakrisen er der lukket i cafe-delen. Privatfoto
Michael Elbæk er ny forpagter af Reersø Fiskehus, røgeri og cafe, som åbnede den 3. april, men kun for fiskeudsalget. På grund af coronakrisen er der lukket i cafe-delen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonstart i Reersø Fiskehus, røgeri og cafe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonstart i Reersø Fiskehus, røgeri og cafe
Ugebladet Vestsjælland - 03. april 2020 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Reersø Fiskehus, røgeri og café slog fredag den 3. april dørene op for sin 27. sæson, men denne gang med et nyt ansigt bag disken. Det er Michael Elbæk, som også driver Slagelse Fiskehus, der er den nye forpagter af butikken på Reersø Havn.

Michael Elbæk vil for mange kunder være et velkendt ansigt, da han i flere sæsoner har arbejdet i butikken for den tidligere forpagter Søren Tofte, der har valgt at gå på pension.

Michael Elbæk har også været ansat hos Musholm A/S, hvor Reersø Fiskehus har til huse.

- Det er mit ønske at videreføre butikken, så der altid er et flot udvalg at friske fisk, skaldyr, lækre delikatesser og røgvarer samt de berømte ny stegte fiskefrikadeller. Det er vigtigt for os, at vi får købt den rigtige mængde ind, og opfordrer derfor folk til at bestille, så alle vores kunder får de ønskede varer, siger Michael Elbæk.

Kun åbnet for fiskeudsalg

På grund af den nuværende situation med corona, hvor man ikke må have gæster i caféen, laver man et særligt tiltag.

- Vi laver nogle af café-retterne som take away mod forudbestilling, og det håber vi bliver taget godt i mod, siger Michael Elbæk.

Han og de øvrige ansatte i Reersø Fiskehus glæder sig til at komme i gang på Reersø, som har en mangeårig tradition for fiskeudsalg.

Åbningstiden vil være alle ugens dage fra klokken 10 til 16.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk