15. august 2020
Stig Olsen har selv en del ting, han sælger i sin nye butik, Rustik In-Bo,hvor alle er velkomne til at leje en stand og sælge deres egne effekter. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Stig Olsen har selv en del ting, han sælger i sin nye butik, Rustik In-Bo,hvor alle er velkomne til at leje en stand og sælge deres egne effekter. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rustik In-Bo åbner på torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rustik In-Bo åbner på torsdag
Ugebladet Vestsjælland - 09. december 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnetøj er i høj kurs, køkkengrej, brugskunst og alskens dimser og dutter kan man nu sælge via et smart lejesystem i Dianalund Centrets nyeste butik, Rustik In-Bo.

Manden bag er Stig Olsen og han har i mange år solgt både genbrugsting, men også ting, han har købt op fra butikker, der lukkede.

- Her i Rustik In-Bo er princippet sådan, at man kan leje en reolplads, eller så mange man ønsker, i det tidsrum, man ønsker. Det kan være fra en uge til et helt år, som man nu har lyst til. Jeg står for salget og administrationen og sørger for, at folk får deres penge. Og så har jeg også selv nogle ting, netop fra opkøb, fortæller Stig Olsen. Han kommer fra Stenlille og fandt lokalerne i den tidligere Aagaard Blomster egnet, så lige nu er han i fuld gang med at bygge reolsystemet op, så alt er klar til åbningen torsdag den 12. december.

Lej en stand

Konceptet er velkendt. Man lejer en stand i et tidsrum og betaler lejen, fylder sin stand med de ting, man ønsker at sælge og så administrerer Stig Olsen salget og sørger for, at standindehaveren får sine penge.

- Jeg lægger ud med at give halv pris på lejen det første halve år. Der er plads til omkring 35-40 stande og alle er velkomne, siger Stig Olsen. Han pointerer, at børnetøj er der mange, der spørger efter.

- I det hele taget har genbrug fået godt fat i danskerne. Folk er blevet meget bedre til at sælge deres brugte ting, i stedet for at smide dem ud, og det er godt for både miljøet og for pengepungen, siger Stig Olsen.

Butik In-Bo driver også en hjemmeside, butikrustik.dk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk