22. oktober 2019
Fem dygtige roelygte-magere vandt gavekort på 200 kroner til Gørlev Handelsstandsforening. Jørgen Hansen overrakte gavekortene på blokvognen. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Fem dygtige roelygte-magere vandt gavekort på 200 kroner til Gørlev Handelsstandsforening. Jørgen Hansen overrakte gavekortene på blokvognen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roer og julelys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roer og julelys
Ugebladet Vestsjælland - 30. november 2018 kl. 18:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er 31. gang, der holdes roelygteoptog og juletræstænding i Gørlev. Det kunne tidligere direktør for XL Byg og tidligere handelstandsforeningsformand, Jørgen Hansen fortælle i sin juletale til de mange mennesker, især de mange børn, der var stimlet sammen på Bytorvet i Gørlev for at byde julen velkommen og holde en gammel tradition i hævd, nemlig roelygteoptoget.

Med start fra Gørlevhallen op gennem byen og til det store juletræ på byens centrale torv, havde de mange roelygte-børn og voksne gået sammen med Holbæk Garden, julemanden og De grønne Pigespejdere.

Nyslået formand for Gørlev Handels- og Erhvervsforening, Steffen Olsen fik sin ilddåb i julevelkomsttaler, og Charlotte Nielsen takkede alle de involverede og gav praktiske informationer, før juletræet blev tændt, og de fem heldige vindere af gavekortene på 200 kroner i roelygtekonkurrencen blev råbt op. De heldige vindere er: Jonas og Lucas Lauridsen, fem og otte år, Rune Jakobsen, ni år, Liva Topp, syv år, Mads Erthmann, tre år og Kristine Hansen, otte år.

Og så var der godteposer til børnene og gløgg til de voksne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk