24. september 2021
Robert Bang Hansen, Pia Bang Hansen med hunden Gizmo og Dennis Sørensen udgør teamet i Reersø Møbelpolstrer, der fejrer 10 år fødselsdag med åbent hus fredag den 13. oktober. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Robert Bang Hansen, Pia Bang Hansen med hunden Gizmo og Dennis Sørensen udgør teamet i Reersø Møbelpolstrer, der fejrer 10 år fødselsdag med åbent hus fredag den 13. oktober. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pia har ompolstret i 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia har ompolstret i 10 år
Ugebladet Vestsjælland - 10. oktober 2017 kl. 11:43

En slidt stol kommer ind og en flot ny stol kommer ud. Sådan er princippet i korte træk hos Reersø Møbelpolstrer, som Pia Bang Hansen for 10 år siden tog initiativ til.

Hun havde i en årrække forinden været ansat hos Høng Møbelværksted, som tidligere var en del af Høng Stolefabrik.

- Men jeg fik mulighed for at overtage forretningen og købe det gamle frysehus her på Strandvejen på Reersø, så jeg gik bare i gang, fortæller Pia Bang Hansen.

Med fra starten var Dennis Sørensen, som stadig er i firmaet og som tager sig af de mange opgaver, der ligger i at ompolstre og renovere stole, borde, sofaer og andre møbler.

- Vi sliber træværket ned, syr nye hynder og nyt polstring, ja alt, hvad der hører sig til, fortæller Pia Bang Hansen.

Som noget nyt har hun fået sin mand, Robert Bang Hansen, med i firmaet og som tidligere købmand, er han en god sælger, hvorfor det også er ham, der kører ud til kunderne, der fordeler sig på private og især institutioner.

Antibakteriel lak
En del af kunderne hos Reersø Møbelpolstrer er institutioner, blandt andet indenfor sundhedsvæsnet. Og her gælder der specielle forhold.

- Vi har en speciel antibakteriel lak, som vi giver møblerne. Der er ikke noget, der kan leve på lakken, derfor egner den sig godt til steder, hvor det er vigtigt, der ikke er bakterie alle vegne, og hvor der færdes mange mennesker, forklarer Dennis Sørensen.

Men Reersø Møbelpolstrer løser opgaver for alle.

- Har man en favoritstol, et gammel bord, en smuk, men slidt sofa, ja så laver vi det hele. Flet ordner vi ikke selv, men sender det ud, så man kan bare komme, så finder vi ud af det, lover Pia Bang Hansen.

På fredag den 13. oktober fejrer hun og personalet, at det er 10 år siden firmaet blev etableret og det sker med lidt godt at spise og drikke mellem klokken 14 og 17.

Adressen er Strandvejen 78, Reersø.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk