31. maj 2020
Kristian Olsen, Vejs Havecenter, har skabt mere plads og luft til nye varer i en del af det store havecenter. Blandt andet til nye krukker og påskevarer. Foto. Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Kristian Olsen, Vejs Havecenter, har skabt mere plads og luft til nye varer i en del af det store havecenter. Blandt andet til nye krukker og påskevarer. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påsken i Vejs Havecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påsken i Vejs Havecenter
Ugebladet Vestsjælland - 04. april 2020 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er god plads hos Vejs Havecenter på Charlottevej i Høng og det gælder både inde og ude. Havecentret åbnede for en måned siden og har gjort klar til havefolkets mest travle tid, foråret og påsken.

- Det er nu, vi for alvor kan komme i haven og det er tid til at plante alt muligt. Det gælder både hække, buske, træer og det er også nu, man skal begynde at planlægge sin urtehave og tænke på at lægge kartofler, fortæller Kristian Olsen i Vejs Havecenter.

Selv om vi er i corona-tider, er naturen som den plejer og der er masser at gøre i haven.

Men netop på grund af corona, skal folk holde afstand og ikke stimle sammen.

- Vi har håndsprit og god plads, så vi opfordrer folk til at fordele sig, så skal det nok gå. Vi har haft åbent en måneds tid og kunderne er gode til at følge de retningslinier, sundhedsmyndighederne har udstukket, siger Kristian Olsen.

Der er kommet masser af nye planter og varer, især krukkerne er der kommet nye af og der er lavet nye opstillinger, blandt andet i påsketema.

Der er åbent alle dage i uge 15 og 16, så der er masser af muligheder for at handle sine haveindkøb og komme godt fra start med haven i år.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk